Yangın çıkış kapısı Yangın Merdiveni Kapısı
Wiki Article
Acil çıkış kapıları ne denli çoğunlukla yoklama edilmelidir?Acil çıkış kapıları, çoğu kez yılda en az bir kez meraklı bir ekip tarafından muayene edilmelidir.
Bunun önlemini de montaj sırasında yangın firması, kullanım sırasında ise binadan mesuliyetli eşhas almalıdır.
Yangın merdiveni kapısı, binada süregelen yangınlarda insanoğluın hızlı ve sağlıklı bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlayıcı kapılardır. Resen kapanan mekanizmaları ile her çıkıştan sonra güvenli geçişi sağlayan yangın merdiveni kapısı, lüzumlu standartlara uygun olarak yapım edilmiş olduğu dakika uzun süre bakım verebilmektedir. Bittabi bakımlarının nizamlı yapılması ve eksikliklerin giderilmesi gerekmektedir.
Paslanmaz çelik, normal çelikten daha ali mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlar ve bu nedenle yangın kapısı prodüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.
İzolasyonlu Yangın Kapılarımız her hâlde başüstüneğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek midein kullanılacağı mekana bakılırsa bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.
Yangın merdiveni, acil durumlarda emin bir şekilde binadan tahliye tedarik etmek kucakin kullanılan hayati bir güvenlik tesisatıdır. İster ticari bir yapı isterse konut olsun, her binanın yangın merdiveni sistemine ihtiyacı vardır.
Yangına dayanıklı kapılar, yangın anında alevlerin ve dumanın yayılmasını önleyerek belirli bir müddet süresince güvenli bir bariyer oluşturan kapılardır.
Yangın kapkaloriın kilitleri, menteşeleri ve diğer parçaları periyodik olarak yoklama edilmelidir. Yangın kapısı üste, her sene en azca bir sefer muayene edilmeli ve test edilmelidir.
Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam entegrasyon sağlamlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi kompetan kadromuz ve semereli çalışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir bünyeda yangın merdiveni seçeneğine hüküm verilebilmesi bâtınin;
Bundan dolayı yangın merdivenlerinin çabucak her yerde, özellikle bile şanlı binalarda olması kişilerin dirilik kaybı Yangın kapısı firması yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamaktadır. Buna göre yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.
İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu gestalt haramilik vakalarının önlenmesini sağlar.
Yangın kapılarının omurga konulevi, yangını ve tütünı bir kesiksizğine kontrol şeşna alarak kötü soluma risklerini en aza indirmektir.Tüm biçim ve yüzeylere uygulanabilen yangına dayanıklı kapılar, hareketsiz ve çift kanat seçenekleri ile binanın farklı alanlarına yangının sıçramasını önler.
Yangın merdiveni sayesinde yangın esnasında insanoğluın emin ve hızlı bir şekilde boşaltma edilmesi sağlanır. Yapılan araştırmalar, yangın mirlangıcından itibaren sabık 3 dakikalık süre ortamında hadise yerinin dumanla dolduğu muayyentir. Yine yalnızca 6 dakikalık gücük bir sürede platformın alevlerle kaplandığı belirleme edilmiştir. Bu denli hızlı gerçeklesevinçli yangın olumsuzluklarıyla örgüların sineindeki merdivenler kullanılamaz bir hal alır. Böylece gestaltlardan çıkış imkânsız olur. En yavuz alternatif kaçış yolu ise yangın merdivenleri sayesinde oluşur. Emanet kaybının en aza indirilmesi evet da top engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin Yangın kapısı imalatı rolü çok büyüktür.
Yangın yönetmeliğinde tabir edilmiş olduğu üzere kapıların otomatik kapanması gerekmektedir. Kapıların kendiliğinden kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.
https://redfiredoor.com